• 0 מוצרים
  • 08-6993777
  • English

שלום אורח יקר

מוקפציני דלעת

המצרכים הדרושים לכמות של 4 סועדים:

250 גרם טופו אורגני

חצי קילו דלעת

2 כוסות נבטי מאש

פלפל קטן של ספטמבר חריף

חצי כוס עגבניות מיובשות

כפית פלפל

כפית מלח גס אטלנטי

2 כפות רוטב סויה

כף שומשום שחור

2 כפות שמן זית

כפית קארי

 

אופן ההכנה:

ניתן להנביט את נבטי המאש במסננת או בשקית הנבטה או בצנצנת, משרים את הקטנית המאש במים ליממה, מסננים את המים וכל שלוש שעות מרטיבים את המאש , לאחר יומיים הנבטים ראויים למאכל.

חותכים את הטופו והדלעת לקוביות, מקפיצים בווק את הטופו יחד עם הקארי למשך מספר דקות עד שהטופו מתקשה בכל צדדיו.

קוצצים את העגבניות המיובשות והפלפל החריף ומוסיפים לווק יחד עם הדלעת ויתר התבלינים ומקפיצים לעוד שלוש דקות, מוסיפים רוטב סויה ומגישים.