• 0 מוצרים
  • 08-6993777
  • English

שלום אורח יקר

המלצות השף

אביטל סבג – שפית אוכל בריא ומומחית לרפואה טבעית  Ziv Mtp Chef

נטורופתית מוסמכת  Li.ac.N.D  המתמחה בתזונה ודיקור סיני באסכולת הגזעים והענפים ושיטות מגע שנות.

עוסקת במשך שנים רבות, במחקר אודות הצלחה בטיפול תוך מעקב אחר התהליך אותו מיישם המטופל והשינוי אשר מצליח להביא אל חייו.

 להמשך קריאה לחצו כאן..



אורז בסמטי מלא עם  עדשים מונבטות

שוטפים היטב את האורז ומשרים למשך שעה עד חמש שעות.

חותכים  את הבצל לקוביות ומאדים עם שמן הזית עד שמזהיב...

קרא עוד...

 


מוקפציני דלעת

ניתן להנביט את נבטי המאש במסננת או בשקית הנבטה או בצנצנת,

משרים את הקטנית המאש במים ליממה...

קרא עוד...

 


מרק בטטה ופלפל סתווי

קוצצים את הבצל לקוביות ומאדים עם שמן זית בסיר המרק עד שמזהיב,

מגרדים את הג'ינג'ר והשום מערבבים עם יתר...

קרא עוד...

 


מרק עדשים מוקרם

משרים את העדשים לילה קודם,

מגרדים את העגבנייה, שום, ג'ינג'ר...

קרא עוד...

 


פולי אזוקי עם פלפלים

ראשית יש להכין את האורז כי זמן הבישול יהיה ארוך יותר מזמן הכנת מנת האזוקי,

ההכנה הקלאסית: שוטפים היטב...

קרא עוד...

 


קדירת ירקות שורש וטופו

חותכים את הטופו לקוביות ומוסיפים 2 כפות סויה מערבבים ומשאירים למשך חצי שעה.

שוטפים היטב את הירקות...

קרא עוד...

 


תבשיל גריסי פנינה אפוי

שוטפים  היטב את גריסי הפנינה ומשאירים במסננת לייבוש.

חותכים  את הבצל לקוביות קטנות...

קרא עוד...