- 0 מוצרים
- 08-6993777
- English
המלצות השף
אביטל סבג – שפית אוכל בריא ומומחית לרפואה טבעית
נטורופתית מוסמכת Li.ac.N.D המתמחה בתזונה ודיקור סיני באסכולת הגזעים והענפים ושיטות מגע שנות.
עוסקת במשך שנים רבות, במחקר אודות הצלחה בטיפול תוך מעקב אחר התהליך אותו מיישם המטופל והשינוי אשר מצליח להביא אל חייו.
אורז בסמטי מלא עם עדשים מונבטות
שוטפים היטב את האורז ומשרים למשך שעה עד חמש שעות.
חותכים את הבצל לקוביות ומאדים עם שמן הזית עד שמזהיב...
מוקפציני דלעת
ניתן להנביט את נבטי המאש במסננת או בשקית הנבטה או בצנצנת,
משרים את הקטנית המאש במים ליממה...
מרק בטטה ופלפל סתווי
מגרדים את הג'ינג'ר והשום מערבבים עם יתר...
מרק עדשים מוקרם
משרים את העדשים לילה קודם,
מגרדים את העגבנייה, שום, ג'ינג'ר...
פולי אזוקי עם פלפלים
ראשית יש להכין את האורז כי זמן הבישול יהיה ארוך יותר מזמן הכנת מנת האזוקי,
ההכנה הקלאסית: שוטפים היטב...
קדירת ירקות שורש וטופו
חותכים את הטופו לקוביות ומוסיפים 2 כפות סויה מערבבים ומשאירים למשך חצי שעה.
שוטפים היטב את הירקות...
תבשיל גריסי פנינה אפוי
שוטפים היטב את גריסי הפנינה ומשאירים במסננת לייבוש.
חותכים את הבצל לקוביות קטנות...